Camping de Veldscholte

Over ons

Faciliteiten op de camping

Over ons

Bent u op zoek naar een oase van rust, ruimte en natuur, dan is camping ‘De Veldscholte’ in het mooie Twentse Buurse echt iets voor u! Het is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving waar meer dan genoeg te beleven is.

Sinds 1994 is camping De Veldscholte al een begrip. Het idee voor een mini camping ontstond naast het runnen van een varkensbedrijf. Al gauw groeide de camping uit tot een succes en is het varkensbedrijf beëindigd. Inmiddels is de camping overgenomen door de derde generatie, kleinzoon Tom Bouwman.

De camping is omgeven door verschillende natuurgebieden. Wanneer u het terrein van de camping verlaat, bevindt u zich gelijk midden in een gebied van bossen en heidevelden, o.a. het Buurserzand. Tevens ligt kerkdorp Buurse op loopafstand. De locatie sluit perfect aan op het fietsroute- en mountainbike netwerk. Maar ook voor de wandelaars is er een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes. Na thuiskomst van uw tocht kunt u in alle rust vertoeven. En wat is er gezelliger dan in de avond nog even een hapje te eten bij een van de restaurantjes op loopafstand van de camping of een balletje Jeu de boules te spelen.

Kortom, een eldorado voor iedereen die van natuur, rust en ruimte houdt.
Kom het ervaren!

U bent van harte welkom op onze camping in het mooie Twentse Buurse!

Graag tot ziens!

“Een eldorado voor iedereen die van natuur, rust en ruimte houdt!”

Bovenaanzicht

Buurserzand